SALA DEGUSTACYJNA
usytuowana na pierwszym piętrze budynku. Jest widna i przestronna. Na środku stoi duży, okrągły
stół barowy otoczony mniejszymi stolikami.
Sala przeznaczona jest do:
- prezentacji produktów
- organizacji degustacji
- konsumpcji obiadów podczas szkoleń
Na zlecenie klienta, podczas oceny produktów nasi pracownicy mogą:
- Zakodować przygotowane do oceny produkty
- Poddać je obróbce termicznej
- Serwować i prezentować produkty do oceny organoleptycznej
- Zaproponować wzór ankiety oceny produktów
KUCHNIA
tuż obok Sali Degustacyjnej znajduje się w pełni wyposażona kuchnia.
Kuchnia umożliwia:
- samodzielne przygotowanie posiłków lub
- podgrzanie dań wcześniej przygotowanych
- realizację prób kulinarnych adresowanych do gastronomii
Na wyposażenie kuchni składają się:
Kuchnia gazowa, piec konwekcyjny, grill elektryczny, frytownica, mikrofalówka, wyparzarka, garnki
oraz bemary i naczynia do serwowania dań oraz sztućce.
Orientacyjna cena wynajmu sali degustacyjnej wraz z kuchnią to: 450 pln netto / dzień