Drukuj



Harmonogram szkoleń


Aby zobaczyć program szkolenia, kliknij na jego tytuł


wrzesień 2025

29.09Warsztaty układania mięsa i wędlin w ladzie chłodniczej850 PLN

październik 2025

13.10Wady surowców mięsnych, prawidłowa ocena jakości surowców mięsnych750 PLN
24.10Znakowanie produktów mięsnych ze szczególnym uwzględnieniem substancji dodatkowych, enzymów i aromatów750 PLN
31.10Zmiany poubojowe w mięsie a jego przydatność przerobowa750 PLN

listopad 2025

03.11Znakowanie produktów mięsnych, w szczególności wartością odżywczą w świetle przepisów prawnych750 PLN
14.11Reżimy sanitarne w w sklepie mięsnym w dobie obecnej sytuacji750 PLN

grudzień 2025

01.12Zasady prawidłowego etykietowania pasz - materiały paszowe, mieszanki, dodatki, premiksy, karmy750 PLN
05.12Pasze nonGMO oraz inne zagadnienia prawa paszowego750 PLN
08.12Technologia i higiena uboju żywca wieprzowego750 PLN
12.12Optymalizacja procesu sterylizacji konserw / wyrobów w słoikach750 PLN
07.04Efektywność przechowalnicza mięsa i produktów mięsnych750 PLN


Polwita Sp. z o.o., ul. Rogatkowa 37, 04-773 Warszawa, www.polwita.pl